Om os

Stjernebarn er stedet hvor du kan finde relevante artikler om familielivet. Vi arbejder konstant på at give værdifuld viden til forældre om deres små børn.  Nogle af de emner vi arbejder mest med er følgende:

  • Børns sundhed – Vi guider dig til hvad et liv med sunde børn, det kan være alt fra hvad børn og baby bør spise, hvad man bør undgå, gode aktiviteter for hele familien, oplevelser i danmark og meget mere.
  • Børn og Søvn – har du børn som ikke sover ordenligt om natten, det kan både være stressende og hårdt for hele familien, her guider vi dig til hvordan du får barnet til at sove bedre om natten.
  • Opskrifter – Som forældre er der intet bedre end når man ser ens barn spise godt og sundt. Til tider kan man dog løbe lidt død i opskrifterne og have mangel på inspiration, så besøg vores arkiv med opskrifter.
  • Familieliv – Vi alle ønsker et harmonisk og lykkeligt familieliv, her kan du finde artikler, guides og tips til det gode familieliv.
  • Mor og fars hjørne – Som forældre har man mange spørgsmål, hvor meget bør ens barn spise, hvordan undgår man at ens barn bliver drillet i skolen, hvor meget computer må mit barn spille og meget mere, alle de slags spørgsmål besvarer vi i mor og fars hjørne.

Gå direkte til: ForsidenKontakt osAnnonceringVores privatlivspolitik